Frank & Nicole

Bij Nicole & Frank in Hintham (Den Bosch) staan FLINTER en twee tafeltjes uit de serie BOND. Nicole: "Mét de vaasjes en — na mijn verjaardag — ook met de kaarsen."

FLINTER brengt sfeer in het jaren '60 huis van Nicole & Frank en verbindt de eettafel met de keuken. Schalen en borden passen perfect in deze kast met haar slanke silhouet. "FLINTER laat je op een mooie manier je spullen zien. Maar de kast is ook praktisch: je legt er snel iets in weg, zoals daarnet het horloge van mijn dochter en een kookboek. Door dat praktische aspect, wisselt de inhoud van FLINTER vaak waardoor hij er steeds weer anders uitziet." Het is precies wat ontwerpers Eric Sloot & Paulien Berendsen voor ogen stond, toen zij deze kast ontwierpen: de nadruk ligt op de inhoud. Nicole: "FLINTER is geen pronkkast, maar toch heel mooi."
De tafeltjes uit de serie BOND zijn al even gracieus en praktisch. "Het lage tafeltje staat altijd bij de bank, de hoge variant staat waar we hem nodig hebben. Een echte 'bijzetter' dus. Het systeem met de magneten vind ik héél gaaf. Ik heb nu ook de vaasjes, die door de magneten stevig staan. Binnenkort ben ik jarig en hoop ik ook de kaarsen uit deze serie te krijgen!"

Als je toch in de buurt bent…
"We wonen vlakbij het centrum van Den Bosch. Onze tip? Gewoon lekker de Parade af de stad in lopen en een terrasje pakken."