Anne-Marie & Paul

"Ik vind het concept van VRIENDEN geweldig", vertelt Anne-Marie die een internationaal trainingsbureau heeft en kantoor aan huis. "In een wereld die steeds onpersoonlijker wordt, is dit een tegengestelde beweging. Dit is een warme manier van je doelgroep benaderen."

Anne-Marie woont samen met Paul in Vught. Bij binnenkomst zie je meteen: hier wonen boekenliefhebbers. "Overal ter wereld bezochten we bibliotheken, op zoek naar ideeën. Toen we hoorden dat Eric & Paulien ook woonruimtes inrichten, hebben we hen gevraagd een werkkamer te ontwerpen die oogt als een bibliotheek maar ook privé kan worden gebruikt."

Het resultaat is een inspirerende ruimte met een hoofdrol voor boekenkast PAPERBACK van Studio Parade. Daarvoor staan twee fauteuils LOT, verscheidene tafeltjes en vaasjes uit de serie BOND én ligt de merino-wollen plaid RIBBEL, alles uit de basiscollectie van VRIENDEN.

Anne-Marie koos voor LOT in de kleurencombinatie roze, ecru en grijs — uitnodigende kleuren die goed passen bij de kleurrijke boekenkast en de neutrale, bruine vloer. Ze vindt LOT een heerlijke stoel om te lezen, te bellen én te coachen. Maar na het werk wordt de werkkamer privédomein, gaan haard en muziek aan. "We kunnen hier rustig een week bivakkeren."

Bezoekers verwonderen zich hoe de ranke vaasjes toch op de tafeltjes blijven staan, vertelt Anne-Marie, die enthousiast is over de magneetconstructie. "BOND is creatief én functioneel. Je kunt variëren. Dat gaat zo makkelijk dat je snel een andere opstelling maakt, korte of juist lange pootjes onder de bladen zet.”

Binnenkijken?
Een afspraak maak je via het formulier naast de kaart met kijkpunten of door een mail naar VRIENDEN te sturen.

Als je toch in de buurt bent….
Anne-Marie & Paul wonen op een steenworp van de Vughtse heide, een heerlijke plek voor een wandeling met de mogelijkheid het Nationaal Monument Kamp Vught te bezoeken. Met de fiets ben je in twaalf minuten in hartje Den Bosch, met zijn Sint Jan, Binnendieze, kroegen en restaurants. Anne-Marie: "Do I need to tell more?"