Annemariken & Geert

Bij Annemariken & Geert in Berlicum (bij ’s-Hertogenbosch) staat bank LOT in een opvallende kleurencombinatie: een roze-rode romp met 2 grijze kussens en een kleiner kussen in het rood. Waarom kozen deze Vrienden voor LOT?

"We zochten een neutrale bank in pittige kleuren, die iets huiselijks zou hebben maar tegelijkertijd goed op kantoor zou passen", vertelt Annemariken. Dat schaap met 5 poten bleek LOT uit de basiscollectie van VRIENDEN. "We vielen voor het profiel. Ook de achterkant is mooi waardoor de bank prima los in de ruimte kan staan, zoals bij ons. " Annemariken & Geert kozen voor een 3-zitter die zij naast de boekenkast plaatsen. Zo creëerden ze op kantoor een fijne leesplek. 

Binnenkijken?

Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij Annemariken & Geert in Berlicum. Een afspraak maak je via het formulier naast de kaart met kijkpunten of door een mail naar VRIENDEN te sturen.

Als je toch in de buurt bent...

Annemariken heeft nog een paar goede tips. "We woonwerken op een prachtig landgoed, de Wamberg, waar je heerlijk kunt wandelen. Alle seizoenen zijn mooi, maar de herfst is misschien wel het mooist. Een leuk terrasje vind je in de Hoofdstraat bij Herberg De Prins."